Η εταιρία

Η εμπορική εταιρεία  ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ®   εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στην οδό Ταβουλάρη 9 στα Άνω Πατήσια -Αθήνα. Η επιχείρηση μετρά 20 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζεται συνεχώς ανοδική.

Στον αποθηκευτικό της χώρο, μπορούν οι πελάτες της να βρουν και να προμηθευτούν υλικά επιπλοποιίας, ξυλεία όλων των ειδών, μελαμίνες,πάγκους πορτάκια, σε μια μεγάλη γκάμα εμπορικών οίκων του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς.

Τα προϊόντα της επιχείρησης απευθύνονται σε επαγγελματίες κατασκευαστές κάθε είδους επίπλων, διακοσμητές εσωτερικών-εξωτερικών χώρων,
κατασκευαστικές εταιρίες κλπ, καθώς και σε ερασιτέχνες  όπως ιδιώτες και νοικοκυριά.

Η γκάμα των πελατών μας εκτείνεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, και όχι μόνο. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, η συνέπεια, η υπευθυνότητα αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μας έχει δώσει το προβάδισμα στην πώληση των αγαθών αυτού του είδους στην εγχώρια αγορά.

Ήδη βάσει μεγεθών και αποτελεσμάτων η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η συνεχής ανανέωση των εμπορευμάτων μας από την Διεθνή και Eγχώρια αγορά και η αναζήτηση προσιτών τιμών αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας ,που μπορεί έτσι να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στις πωλήσεις είμαστε στην διάθεσή σας τόσο στην τηλεφωνική σας εξυπηρέτηση όσο και στις κατ΄ιδίαν επαφές σας, με το έμπειρο προσωπικό μας.

Σας καλωσορίζουμε στο ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ® και ελπίζουμε στην αρχή αλλά και στην συνέχεια μιας υγιούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.
Ελάτε να μας γνωρίσετε στο νέο μας  SHOWROOM  Ταβουλάρη 10-12 και ανακαλύψτε τις νέες τάσεις διακόσμησης.

TV Spots