ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Σύγχρονα μηχανήματα και άρτια εξιδεικευμένο προσωπικό καλύπτει κάθε σας ανάγκη με το καλύτερο τρόπο, γρήγορα και οικονομικά.

  • Μελέτη χώρου

Η μελέτη του χώρου είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για ένα ολοκληρωμένο,λειτουργικό και όμορφο αποτέλεσμα. Η επιμέτρηση των εργασιών βάση σχεδίου παρέχει ακρίβεια στον υπολογισμό του κόστους κατασκεύης, οργάνωση και γρήγορη αποπεράτωση του έργου καθώς αποτρέπονται τα λάθη και οι μετατροπές. Έτσι η μελέτη όχι μόνο αποσβένει το κόστος της αλλά εξοικονομεί και αρκετά μεγάλο μέρος της συνολικής δαπάνης.

  • Τρισδιάστατη απεικόνιση

Η τρισδιάστατη απεικόνιση μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ασφαλείς επιλογές ως προς  αποτέλεσμα. Έιτε πρόκειται για μία κουζίνα,είτε για την διαμόρφωση ενός χώρου και την τοποθέτηση των επίπλων.

  • Επιμέτρηση εργασιών

Την μελέτη του χώρου ακολουθεί μία λεπτομερής επιμέτρηση εργασιών (οικονομοτεχνική μελέτη) όπου αναγράφονται οι απαιτούμενες εργασίες επιμετρημένες κατά μονάδα,εμβαδόν ή μέτρο.