Η εταιρεία Φτιάχτο Μόνος σου® έχει επενδύσει σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ολοένα και αυξανόμενων απαιτήσεων των πελατών της.

Η εταιρεία συν τοις άλλοις διαθέτει:
Όρθια τεμαχιστική Γερμανικής τεχνολογίας και Ιταλικού σχεδιασμού(Putsch meniconi svp 950), η οποία συμβάλει στην επεξεργασία φύλλων μελαμίνης για έπιπλα κουζίνας, βιβλιοθήκες, γραφεία, ντουλάπες κ.τ.λ.
Επίσης είναι κατάλληλη για την κοπή mdf, νοβοπάν, κόντρα πλακέ, και γενικά όλων των βιομηχανικών προϊόντων ξύλου, καθώς plexi glass και πολυκαρμπονικά φύλλα.
Συγκολλητική περιθωρίων Γερμανικής τεχνολογίας και Ιταλικού σχεδιασμού (Fravol rapid r5), η οποία με την συγκόλληση των περιθωρίων στις επιφάνειες, προσδίδει ένα άψογο φινίρισμα και μία υπεραξία στο τελικό προϊόν.
Φαλτσοπρίονο  Γερμανικής τεχνολογίας (Bosch GCM 12 GDL Professional ), το οποίο τεμαχίζει ξυλεία και άλλες επιφάνειες σε γωνίες από 45° έως 90° μοίρες αντίστοιχα.
Μηχάνημα Διάτρησης και Τοποθέτησης  Γερμανικής τεχνολογίας (Blum MiniPress), Το εργαλείο αυτό υπερέχει από άποψη προσαρμοστικότητας. Διευκολύνει τις κάθετες διατρήσεις (SYSTEM 32) και την τοποθέτηση εξαρτημάτων (μεντεσέδες), με απόλυτη ακρίβεια. Επιπλέον, η πνευματική διασπορά και το στήσιμο χωρίς εργαλεία καθιστούν το εργαλείο αυτό εξαιρετικά αποδοτικό.

Η λίστα των τεμαχίων σας (μέτρα-παραγγελία) παραλαμβάνονται μόνο γραπτώς , με fax ή με email, και όχι προφορικά, ή τηλεφωνικά.