Είναι πολύ πιθανόν να έχετε περπατήσει σε laminate πάτωμα χωρίς οστώσο να έχετε αντιληφθεί ότι δεν είναι ξύλινη επιφάνεια.

Το Laminate σήμερα είναι πολύ διαφορετικό από τις διάφορες μορφές που εισήχθησαν για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Καταρχήν είναι πλέον ενισχυμένο με ρεαλισμό και δυνατότητες παραμετροποίησης καθιστώντας το πιο πρακτικό και όμορφο από ποτέ. Επίσης, η τεχνολογία και τα σύγχρονα φινιρίσματα, κάνουν τα σημερινά laminate δάπεδα πιο ανθεκτικά και διαρκούν περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια.

Εδώ είναι 5 πλεονεκτήματα του laminate δάπεδου που κάνουν αυτή την επιφάνεια no1 επιλογή.

  1. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό – Προστατευόμενο από ένα ανθεκτικό εξωτερικό στρώμα και επικάλυψη ρητίνης, το δάπεδο laminate είναι πολύ ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές, ανθεκτικότερο και μεγαλύτερης διάρκειας από το ξύλο, το βινύλιο, ή το χαλί. Είναι ανθεκτικό σε κατοικίδια, παιδιά και ακόμη στα τακούνια.
  1. To Laminate δάπεδο δεν ξεθωριάζει και είναι ανθεκτικό στην υγρασία.
  1. Καθαρίζεται και διατηρείται εύκολα – Αυτό οφείλεται στην πυκνή άνω στρώση του laminate καθώς κανένα υλικό δεν μπορεί να εισχωρήσει και να αφήσει κάποιο λεκέ.
  1. Το Laminate είναι οικονομικότερο από άλλα υλικά δαπέδου και ειδικότερα σε βάθος χρόνου.
  1. Τα Laminate δάπεδα προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία από διαφορετικά σχέδια που θα καλύψουν κάθε απαίτηση – Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι τα δάπεδα laminate προσομοιώνουν την αυθεντική όψη του ξύλου ή της πέτρας, οι δυνατότητες και τα χρώματα είναι απεριόριστα. Μια ποικιλία από αποχρώσεις και σχέδια σας επιτρέπουν να ταιριάξετε το δάπεδο με την ακριβή διάθεση και το ύφος του δωματίου σας. Το σχεδιαστήριο του Φτιάχτο Μόνος Σου είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστικά και ποιοτικά πατώματα από laminate για σπίτι σας.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τι ταιριάζει στο χώρο σας και να δημιουργήσουμε ένα ανθεκτικό, οικονομικό και όμορφο δάπεδο που θα ταιριάζει στο ύφος του σπιτιού σας.