Κεφαλάρι  OSB

Κεφαλάρι για μονό παιδικό κρεβάτι  από  OSB  σε 15 χιλιοστά πάχος  στα 35,00 ευρώ
(Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση, η μεταφορά και ο φπα).

Συρόμενη Ντουλάπα Δίφυλλη

Συρόμενη ντουλάπα  δίφυλλη με θέμα, σε ψηφιακή εκτύπωση πάνω σε κρύσταλλο ασφαλείας,
και τεχνόδερμα σε απόχρωση καφέ σκούρο. με διαστάσεις ύψος 2,25cm χ 1,55

Κόστος 220,00 ευρώ

Η τιμή αφορά Μόνο τα 2 συρόμενα φύλλα

(Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση, η μεταφορά και ο φπα).

Ιατρεία

Το Φτιάχτο Μόνος σου® αναλαμβάνει ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων όπως ιατρεία. Αν και ο δικός σας χρειάζεται εσωτερικά εργασίες ανακαίνισης ή και επίπλωσης απευθυνθείτε σε εμάς για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη.

Εταιρείες

Ακόμη, αναλαμβάνουμε τον εξοπλισμό εταιρειών και την επίπλωση τους με ντουλάπες, γραφεία, έπιπλα ρεσεψιόν κ.α. Με δυνατότητα προσαρμοσμένων κομματιών στα μέτρα του εκάστοτε χώρου είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

Δείτε περισσότερα

Καταστήματα

Υπηρεσίες ανακαίνισης και επίπλωσης καταστημάτων για μια ποικιλία κατασκευών όπως κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες, έπιπλα ρεσεψιόν κ.α. Αν και το δικό σας κατάστημα χρειάζεται εσωτερικά εργασίες ανακαίνισης ή και επίπλωσης απευθυνθείτε σε εμάς για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη.

Δείτε περισσότερα

Ξενοδοχεία

Υπηρεσίες ανακαίνισης και επίπλωσης ξενοδοχείων για μια ποικιλία κατασκευών όπως κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες, έπιπλα ρεσεψιόν κ.α. Αν και το δικό σας ξενοδοχείο χρειάζεται εσωτερικά εργασίες ανακαίνισης ή και επίπλωσης απευθυνθείτε σε εμάς για να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη.

Ειδικές κατασκευές

Με δυνατότητα προσαρμοσμένων κομματιών στα μέτρα του εκάστοτε χώρου είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, δημιουργώντας ή ανακαινίζοντας ειδικές κατασκευές.

Δείτε περισσότερα

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 2282534 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
για να συζητήσουμε την ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου.